23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΑ. Κασσιμάτης: Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ζάκυνθο είχε απήχηση και...

Α. Κασσιμάτης: Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Ζάκυνθο είχε απήχηση και ενόχλησε την Ν.Δ.

kassimatis2Ο Αντώνης Κασσιμάτης σχολίασε την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ζάκυνθο στην εκπομπή της Μαριλένας Παπαδάτου στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ. Χαρακτηριστικά είπε ότι: ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην Ζάκυνθο όχι επειδή υπάρχει οσμή εκλογών, αλλά αφουγκραζόμενος την αγωνία που έχουν οι άνθρωποι τόσο στον κλάδο του Τουρισμού και του Επισιτισμού αλλά και των ανθρώπων του μόχθου και της παραγωγής. Οι άνθρωποι αυτοί δεν ξέρουν σήμερα σε τί κατάσταση θα βρεθούν τους επόμενους μήνες.

Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει απαντήσεις στην δραματική κατάσταση που βιώνουν όλοι, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι τους οποίους δεν ενδιαφέρει αν θα γίνουν εκλογές, αλλά ο μαύρος ορίζοντας που αντιμετωπίζουν και πρόκειται να αντιμετωπίσουν με 3 στις 5 επιχειρήσεις που θα βάλουν λουκέτο και κυρίως στις τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, πράγματα που ανέφεραν οι ίδιοι άνθρωποι της εργασίας και την παραγωγής στον πρόεδρο που, σημειώνω, δεν ήταν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές. Η απουσία ή η ανεπάρκεια της ρευστότητας και η δαμόκλειος σπάθη των επιταγών είναι αυτό που τους καίει και όχι οι εκλογές, η κυβέρνηση καλείται και οφείλει να δώσει λύσεις.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Υπήρχε απήχηση στην επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Ζάκυνθο και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις του κόσμου παρότι κάναμε προσπάθεια για να μην υπάρξει μαζικότητα λόγω κορονοϊού. Αυτό ήταν κατά την άποψή μου και το κίνητρο για την έκτακτη επίσκεψη του κ, Χρυσοχοΐδη στην Ζάκυνθο την επομένη της επίσκεψης του προέδρου, ο οποίος κ. Χρυσοχοΐδης είναι σοβαρά εκτεθημένος στα μάτια του κόσμου για το σχεδόν χουντικό νομοσχέδιο που έφερε για τις συγκεντρώσεις, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η κυβέρνηση γνωρίζει και φοβάται τις μελλοντικές αντιδράσεις του κόσμου εξαιτίας της πολιτικής της, πράγμα που έχουν καταγγείλει ακόμη και Εισαγγελείς! Η σπασμωδική και ανοίκεια επίθεση στελέχους της τοπικής Ν.Δ. ακόμη και σε μένα προσωπικά, δείχνει και την ενόχλησή τους για την επιτυχημένη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο νησί, όσο και τον πανικό της κυβέρνησης που δεν έχει έλεγχο της κατάστασης.

Επίσης, στο περιθώριο της συνάντησης με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, τονίστηκε από φορείς και το γεγονός ότι στα χερσαία (βόρεια) σύνορά μας επιβάλλονται τεστ σε όλους ή έστω αυτό το κατά κάποιον τρόπο υγειονομικό διαβατήριο, ότι έχουν ελεγχθεί, ενώ εδώ γίνονται άγνωστο πόσα δειγματοληπτικά τεστ με ότι κινδύνους αυτό έχει, δείχνοντας μια προχειρότητα αδικαιολόγητη και επικίνδυνη στην αντιμετώπιση του ιού από την κυβέρνηση.

(Visited 18 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ