21.8 C
Zakynthos
Saturday 21
HomeΕΙΠΑΝΕλληνικό Κράτος: Τα δικά μου, δικά μου. Τα δικά σου, το συζητάμε!

Ελληνικό Κράτος: Τα δικά μου, δικά μου. Τα δικά σου, το συζητάμε!

photo-

Πολύ μελάνι και ατελείωτες ώρες συνεδριάσεων, συνεντεύξεων και συζητήσεων. Ο λόγος για το νέο έκτρωμα-νόμο σχετικά με την δασική περιουσία και τις ενέργειες από τον Δασάρχη.

Ο βουλευτής μας κάθιδρος έτρεχε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της στάσης του εντός βουλής και να δηλώσει το… αμέριστο ενδιαφέρον και συμπαράσταση στους θιγόμενους.

Η μεγαλύτερη γκάφα του είναι οι δηλώσεις της συνυποψήφιάς του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, που με ήρεμο και κατανοητό τρόπο (και όχι αυτόν τον φωνακλάδικο και επιθετικό πολιτικό λόγο του Ακτύπη) αλλά και ΝΟΜΙΚΑ επιχειρήματα είπε η κοπέλα οτι υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ και προσωπικά την σέβομαι γι’ αυτό.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις παραθέτω, του κ. Αυλωνίτη, του κ. Αρμένη και του κ. Καποδίστρια για την ιστορία.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ