18.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΕυγένειες τέλος;

Ευγένειες τέλος;

efthini1Από τις παρεμβάσεις που έγιναν στην εκπομπή του Δ. Τετράδη, στο ionianradio.gr στις 17/11/2020 (ημέρα μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου) η Κική Καρυδάκη (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου), ο Διονύσης Ακτύπης (βουλευτής Ζακύνθου) και ο Αντώνης Κασσιμάτης (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζακύνθου), έθιξαν πληθώρα θεμάτων της τρέχουσας επικαιρότητας με χαρακτηριστικό τρόπο που δείχνει οτι μάλλον έλαβε τέλος το καλοκαίρι και πάμε σε χειμώνα. Οι σύνδεσμοι των δηλώσεών τους ακολουθούν μαζί με τα όσα είπαν.

 Κική Καρυδάκη
«ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ Ο κ.ΑΚΤΥΠΗΣ», ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΣΤΟ IONIANRADIO.GR, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Η κ.ΚΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑΚΗ,  ΑΣΚΗΣΕ  ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ  ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

https://zantepress24.gr/index.php/pages-3/radionews/25621-kiki-karydaki

 

Διονύσης Ακτύπης:
«ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ»
ΓΙΑ ΚΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ |«ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥΣ»

https://zantepress24.gr/index.php/pages-3/radionews/25623-dionysis-aktypis-7

 

Αντώνης Κασσιμάτης:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ | ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

«ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ … ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΝΗΘΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ, ΕΙΠΕ ΑΝΗΘΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ»

https://zantepress24.gr/index.php/pages-3/radionews/25624-antonis-kassimatis-12

(Visited 18 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ