23 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΝίκος Γράψας: Μιλάμε για ΥΠΟεκπαίδευση και όχι για εκπαίδευση

Νίκος Γράψας: Μιλάμε για ΥΠΟεκπαίδευση και όχι για εκπαίδευση

grapsas-nikos_InPixioΣυνέντευξη έδωσε ο Δντης του Α Γυμνασίου Ζακύνθου στην Μαριλένα Παπαδάτου, σχετικά με τα προβλήματα της εκπαίδευσης έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Χαρακτηριστικά σημεία απ’ όσα είπε:

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

> κυρίως οι ανήλικοι μαθητές έχουν πρόβλημα με τις νέες συνθήκες κυρίως στο παιδαγωγικό κομμάτι > δεν την κατανοούν και δεν την αντέχουν την νέα κατάσταση και ούτε οι δάσκαλοι είναι εκπαιδευμένοι να διδάσκουν σε όλες τις συνθήκες > μιλάμε για ΥΠΟεκπαίδευση όχι για εκπαίδευση > Οι μισές ώρες πάνε χαμένες λόγω διακοπών συνδέσεων > τα παιδιά έχουν άγχος για τα τεστ και τις εξετάσεις με όλα αυτά > θα ήταν καλύτερα να είμασταν στο σχολείο με 15 μαθητές ή με κυλιόμενες μέρες > Από τον Μάρτη μέχρι τώρα στα Ιόνια νησιά είχαμε ΜΟΝΟ ένα κρούσμα άρα θα μπορούσε να αποφευχθεί το οριζόντιο και κατ’ εμέ αψυχολόγητο και ερασιτεχνικό κλείσιμο των σχολείων > έχουμε περίπου το 6 με 7% των μαθητών εδώ όπως και πανελλήνια να μην διαθέτουν ούτε κινητό τηλέφωνο, για να μην μιλήσουμε για tablet και υπολογιστές. Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει σε μας ΟΥΤΕ ΕΝΑ > είναι απαράδεκτο οτι ο κ. Σπίνος χθες από τον Δήμο είπε οτι οι Διευθυντές μου είπαν οτι χρειάζονται 250 tablet “εγώ νομίζω οτι τα 150 αρκούν” > με τί κριτήρια το είπε αυτό;; > ο δήμος Ζακύνθου έχει καταντήσει το πιο σύντομο ανέκδοτο, δεν μπορεί να διαχειριστεί σχεδόν κανένα κονδύλι και δεν κάνει τίποτα > υπάρχουν άνθρωποι που ανταποκρίνονται αλλά οι υπόλοιποι υπολείπονται > η κυβέρνηση πάσχει από Τραμπισμό σαν τον Σημίτη παλαιότερα που έλεγε “δεν συζητώ με απεργούς” > πόσοι καθηγητές νομίζετε οτι μπορούν να κάνουν μάθημα από την αίθουσα πληροφορική όταν ο καθένας φωνάζει δυνατά για να ακούγεται και γίνεται χάος με το μάθημα του διπλανού του; > αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα με πρόσθετα ρούτερ κλπ κατασπαταλώντας τους πόρους που είχαμε για άλλες δουλειές στο σχολείο

ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

(Visited 123 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ