18.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΚΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑΚΗ: «ΟΛΙΓΩΡΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ»

ΚΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑΚΗ: «ΟΛΙΓΩΡΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ»

πηγή: zantepress24.gr

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

ΓΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ|
«Η πολιτεία τον τιμώρησε είναι όμως και υπεύθυνη για τη ζωή του»
ΓΙΑ ASTRA ZENECA – ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – «ΤΟ LOCKDOWN ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» – «ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ»|
«Εάν ό λόγος μας και η φωνή μας, ήταν αυτά για τα οποία, αφουγκράστηκε ο κ.Ακτύπης χαιρόμαστε πολύ που συμβάλαμε σε αυτό. Όταν ο ίδιος δημιουργεί αντιδράσεις στη κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά του …»
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ|
«Εμείς τουλάχιστον δεν προχωρήσαμε σε ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Δεν θα ήταν σωστό να δώσουμε στα παιδιά τη λογική ότι σήμερα μπαίνουν τα δικά μας παιδιά. Δε συνάδει αυτό με τις εποχές που ζούμε»

 
kikikaridaki-ionianradioΚΙΚΗ ΚΑΡΥΔΑΚΗ (Συντονίστρια Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ)
ΓΙΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ|
«Είναι και ρόλος υπευθυνότητας ο νέος ρόλος μας. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική η άποψη μας για το θέμα Κουφοντίνα (από αυτή του  Αλέξη Τσίπρα) . Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες επιτάσσουν, όχι εκδικητικότητα αλλά ο σωφρονισμός να γίνεται με κράτος δικαίου. Η πολιτεία τον τιμώρησε είναι όμως και υπεύθυνη για τη ζωή του. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι άλλο. Από όλη την αντιπολίτευση, από τους δικηγορικούς συλλόγους, από την ένωση  εισαγγελέων, το επισημαίνουν αυτό. Θα ήταν λάθος αν είχαμε ένα θάνατο από έλλειψη τροφής και από απεργία πείνας. Υπάρχουν νόμοι και η αντιπολίτευση αυτό που ζητάει είναι η εφαρμογή των νόμων».
ΓΙΑ ASTRA ZENECA – ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – «ΤΟ LOCKDOWN ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΟ Π ΡΟΒΛΗΜΑ» – «ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ»|
«Εάν ό λόγος μας και η φωνή μας, ήταν αυτά για τα οποία, αφουγκράστηκε ο κ.Ακτύπης χαιρόμαστε πολύ που συμβάλαμε σε αυτό. Όταν ο ίδιος δημιουργεί αντιδράσεις στη κοινή γνώμη με τη συμπεριφορά του ,λέει  ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει «αντιπολίτευση του “ό,τι να ‘ναι”». Πληροφόρησε τους πολίτες ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα με εμβολιαστικά κέντρα για ραντεβού  εκτός των εμβολίων της Pfizer. Στη Ζάκυνθο δεν συνέβη , εμβολιαστικό κέντρο δεν υπήρχε, όπως  υπήρχαν  στις όμορες περιοχές. Η περιφερειάρχης δεν γνώριζε και είπε ότι θα ρωτήσει την 6η ΥΠΕ. Δε δικαιολογείται το «δε γνωρίζω», σε μία θέση όπως αυτή που είναι η κ.Κράτσα.
Όταν ήδη είχε ανακοινωθεί ότι 15/2 είχε ανοίξει η πλατφόρμα, ε μείς   ψάχναμε εδώ για εμβολιαστικό κέντρο. Ο κ. Ακτύπης τότε, μιλούσε για εμβολιασμό με το  Johnsons  σε μία δόση.
Επίσης πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Ακτύπης,  δεν θα πρέπει να προηγηθούν άνθρωποι που είναι ευπαθείς ομάδες; Αντί αυτών εμβολιάζονται ημέτεροι και αυτό έχει συμβεί και στη Ζάκυνθο.
Ο κ.Ακτύπης είναι γιατρός και ξέρει ότι δεν γίνονται επιλογές.
Νομίζω ότι ολιγώρησε , κάλυψε τις ελλείψεις που έχουν παρουσιαστεί και στο θέμα του εμβολιασμού. Πήρε θέση για τη προτεραιοποίηση των ευαίσθητων ομάδων;-
Ένα χρόνο μετά το πρώτο κρούσμα και με σχεδόν 7.000 θανάτους, και με τα νοσοκομεία στο όριο τους , νομίζω ότι η επικοινωνιακή διαχείριση της πρώτης περιόδου έχει τελειώσει.
Γιατί αρνείται ο κ. Μητσοτάκης να ενδυναμώσει το ΕΣΥ; Αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα τα πρακτικά των επιστημόνων, αρνείται τη συνταγογράφηση των τεστ, αρνείται να γίνει η ιχνηλάτηση όπως πρέπει, και βεβαίως αρνείται να ακούσει προτάσεις. Γιατί ακολουθεί αυτό το μείγμα πολιτικής; Πρέπει να μας απαντήσει. Το lockdown δεν λύνει το πρόβλημα. Ενάμιση μήνα μετά από αυστηρό lockdown, το Φεβρουάριο τα κρούσματα  τριπλασιάστηκαν, τα σχολεία άνοιξαν ,θα πρέπει να μας εξηγήσουν πως έγινε και με σκληρό lockdown τριπλασιάστηκαν.
Εμείς προτείνουμε στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο να γίνονται τεστ. Σε τι αποσκοπεί το 6 η ώρα να μας κλείνουν;
Βγαίνοντας από αυτή την ιστορία θα υπάρχουν πίσω μας συντρίμμια. Συντρίμμια θα αφήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πιστεύω ότι το έχει καταλάβει, αλλά πρέπει να εφαρμόσει το πρόγραμμα για το οποίο   ψηφίστηκε και η πανδημία είναι πρόφαση.
Έχουμε ανασφάλεια, επισφάλεια, των πολιτών και ύφεση στην τελική»
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ|
« θέμα με τις  προσλήψεις  προέκυψε πριν από αρκετό καιρό στην περιφέρεια με 30 προσλήψεις, εκ των οποίων οι 17 ήταν στην Ζάκυνθο. Μαζί με τους 30 στο δήμο Ζακύνθου, ήταν ο λόγος που ξεχείλισε το ποτήρι και θύμισε εποχές προ ΑΣΕΠ.
Δεν είναι μόνο θέμα του δημάρχου , νομίζω ότι ταυτίστηκε με τη ρουσφετολογική πολιτική της ΝΔ και χωρίς καμία αντίδραση, δέχτηκε να ενσαρκώσει μία    διαδικασία. Δεν μπορεί να υπάρξει και να συνεχιστεί αυτή η απαξίωση.
Σήμερα κυβερνά η ΝΔ, επομένως τα λάθη διακυβέρνησης της,  αφορούν αυτή και μόνο αυτή. Δεν γίνεται συμψηφισμός… εμείς τουλάχιστον δεν προχωρήσαμε σε ρουσφετολογικές προσλήψεις.
Δεν θα ήταν σωστό να δώσουμε στα παιδιά τη λογική ότι σήμερα μπαίνουν τα δικά μας παιδιά. Δε συνάδει αυτό με τις εποχές που ζούμε».

(Visited 11 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ