23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΖΑΚΥΝΘΙΝΑΝ. Μαρίνος: Να μην αφαιρεθεί το πορτραίτο του Τάλμποτ Κεφαλληνού από το...

Ν. Μαρίνος: Να μην αφαιρεθεί το πορτραίτο του Τάλμποτ Κεφαλληνού από το Δήμο

το αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και σας το μεταφέρουμε. Γράφτηκε με αφορμή την χθεσινή ανάρτηση και συνέντευξη της κόρης του αείμνηστου Δημάρχου όπου προτίθετο να αφαιρέσει από το Δήμο το πορτραίτο του πατέρα της.

boubisΑΝΟΙΚΤΉ  ΕΠΙΣΤΟΛΉ
ΠΡΟΣ: Κυρία Νένα Κεφαλινου (Μπουμπη)
Αγαπητή κυρία Κεφάλινου
Διαβάζοντας την επιστολή που αναρτήσατε στο φύλλο της εφημερίδας ΗΜΕΡΑ ΤΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ της 3 3 21, εκφράζετε την πρόθεση της αφαίρεσης του κάδρου  του πρώην Δημάρχου Ταλμποτ Κεφαλινου  (Μπουμπη)  από το Δημαρχιακό μέγαρο.
Έχοντας  γνώση του παρελθόντος ως παλιός εργαζόμενος  και πρόεδρος του συλλόγου μας εκλεγμένος 6 φορές, θέλω να σας παρακαλέσω θερμά, να αποσύρετε την πρόθεση σας.
Θεωρώ ότι ο αείμνηστος Δήμαρχος μας,Ταμπλοτ Κεφαλινος,  υπήρξε κορυφαία κοινωνική και πολιτική προσωπικότητα στον τόπο μας, η δε ανάμνηση του, υπάρχει ακόμη και σήμερα στους κόλπους των εργαζομένων του Δήμου Ζακύνθου, που ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται σε ενεργή υπηρεσία.
Εκτός αυτού, η ανάρτηση του κάδρου έχει ως σκοπό ,να τιμήσει τον διατελέσαντα Δήμαρχο και να θυμίζει στους νεότερους και στο λαό της Ζακύνθου, την ιστορική διαδρομή ενός επιφανούς τέκνου της πατρίδας μας .
Παρακαλώ για την δική σας συμβολή, στην συνέχιση αυτής της ιστορίας στην θύμηση  των ανθρώπων της Ζακύνθου.
       ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΆΟΣ  ΑΛΙΜΟΝΟΣ

(Visited 271 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ