23.3 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΔιάλογος χωρίς «ΘΑ»!

Διάλογος χωρίς «ΘΑ»!

 

Aktipis_DionisiosΘυμόσοφος κάτοικος των ορεινών απευθύνθηκε πριν πολλά χρόνια στον τοπικό βουλευτή (τότε του ΠΑΣΟΚ) για να ικανοποιήσει ένα αίτημά του. Πριν το αναφέρει, έθεσε τον εξής όρο : «κ. βουλευτά στον λόγο σας δεν θα χρησιμοποιήσετε καθόλου τη λέξη ΘΑ ». Ο καημένος ο βουλευτής, χωρίς το «ΘΑ», ταλαιπωρήθηκε να βρει την κατάλληλη απάντηση.

Μια παρόμοια απαγόρευση θα πρέπει να επιβληθεί και στον τωρινό βουλευτή που κυριολεκτικά μας βομβαρδίζει καθημερινά με ομοβροντίες πυραύλων «ΘΑ». Έχει φωτογραφηθεί με όλους τους κυβερνητικούς, υπουργούς, βουλευτές, πολιτευτές, γραμματείς και φαρισαίους, μας εκτοξεύει τις φωτογραφίες μέσω των τοπικών εφημερίδων και μαζί εννοείται το περίφημο «κατόπιν ενεργειών μου θα …θα … θα… τρώτε με χρυσά κουτάλια» (αυτό δεν το είπε).

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Προς το παρόν βέβαια, όταν δεν τρώει από τα έτοιμα (έργα αποκατάστασης λιμανιού), μας θαμπώνει με τις επιτυχημένες επιλογές προσώπων (πρόεδρος ΟΔΑΖ) και απειλεί να κάνει τον τόπο μας αγνώριστο (αλλαγή master plan λιμανιού).

«Καφενόβιος»

(Visited 8 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ