22.6 C
Zakynthos
Thursday 19
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΤρία στα τρία από τον προστάτη της νομιμότητας …. και του πολιτισμού!

Τρία στα τρία από τον προστάτη της νομιμότητας …. και του πολιτισμού!

 

CairnsArtisticPhotography_TANKS_450x300Τον αδικούν τον κ. δήμαρχο όσοι κακοήθεις τον παρουσιάζουν ως Ντόριαν Γκρέυ, Δον Κιχώτη, «μονοπρόσωπη δημοτική αρχή» (γιατί μονοπρόσωπη κύριοι, μάλλον ως Αγία Τριάς πρέπει να περιγραφεί, αυτός και οι δύο που του έμειναν προς το παρόν). Σε μια μακροσκελή και πολύ προσεγμένη ανακοίνωση (δεν μοιάζει καθόλου ως συνταχθείσα από κάποιον με «τρικυμία στο κρανίο») μας «ξεδιπλώνει» (!!) τα σχέδιά του (έτσι ακριβώς γράφτηκε στον τοπικό τύπο) για τον Οργανισμό Πολιτισμού που ΘΑ δημιουργήσει (μάλλον τη δεύτερη τετραετία του, διότι ως γνωστόν «η Ρώμη δεν κτίστηκε σε μια μέρα»).

Οι νέοι του ανεμόμυλοι, συγνώμη αγώνες, αφορούν την επιβολή της νομιμότητας σε σχέση με τη λειτουργία του κινηματογράφου «Φώσκολος». Αν κατορθώσει και τον κλείσει, θα έχει επιτύχει κάτι μοναδικό στην ελληνική αυτοδιοίκηση (ίσως και στην παγκόσμια), θα έχει κλείσει κάθε θέατρο και κινηματογράφο που παρέλαβε !

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Το υπαίθριο θέατρο δεν λειτουργεί επειδή δεν έχει άδεια (;), δεν αποφέρει έσοδα και έχει πανάκριβα εισιτήρια (άραγε παρακολούθησε ποτέ του θεατρική παράσταση για να συγκρίνει τιμές), το νέο διότι έτσι του αρέσει, όμως δεν ανησυχούμε διότι είμαστε σίγουροι ότι ΘΑ αναδειχθούν με τον νέο Οργανισμό Πολιτισμού (το ξεδίπλωμα που λέγαμε). Δεν μένει παρά να ευχηθούμε στον κ. δήμαρχο καλή επιτυχία!

«Βαρύς Γλυκός»

(Visited 13 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ