18.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΑ. Κασσιμάτης: Ο κ. Αρετάκης είναι θλιβερός!

Α. Κασσιμάτης: Ο κ. Αρετάκης είναι θλιβερός!

kassimatisΑπό την αρχή –ως παράταξη- πήραμε θέση για το σινε-Φώσκολος. Στην επιτροπή Ποιότητα Ζωής ο κ. Αρετάκης δεν παρουσίασε κανένα στοιχείο και κινήθηκε με όρους εμπάθειας και αστείων κατηγοριών. Ο κ. Αρετάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα θέμα –σε αντίθεση με άλλα σοβαρά για τα οποία δεν ασχολείται- που είναι απίστευτο! συζητάμε γιατι δεν πρέπει να κλείσει μια επιχείρηση εν μέσω πανδημίας, αντί να ασχολείται με την υφαρπαγή του Ναυαγίου!

Δεν ακούει καν τον Μητροπολίτη που έχει βγει “στα κεραμίδια” γι’ αυτό το θέμα. Λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την κοινή γνώμη την στιγμή που στο νομοσχέδιο για το Ναυάγιο ο Δήμος “πετιέται έξω”.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Η κοινωνία ομόθυμα καταδίκασε με την στάση της αυτή την απόφαση του δημάρχου. Ευτυχώς που η επιτροπή ζήτησε αναβολή της απόφασης για την πρόταση του κ. Αρετάκη. Ο ρόλος του είναι θλιβερός!

Ουσιαστικά γίνεται όχημα για να περάσει το ν/σχ του υπουργείου Τουρισμού. Ντροπή, ανύπαρκτος!

(Visited 15 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ