23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΝένα Βεντουρή-Κεφαλινού: Η αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ανθρωπιά. Η φτώχεια είναι...

Νένα Βεντουρή-Κεφαλινού: Η αλληλεγγύη στις μέρες μας είναι ανθρωπιά. Η φτώχεια είναι παντού γύρω μας.

nenaΗ Αλληλεγγύη για Όλους με το παράρτημά της στην Ζάκυνθο, ψυχή του οποίου είναι η κα Νένα Βεντουρή-Κεφαλινού, μαζί με άλλους συμπολίτες μας, δίνει το παρών μέσα σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης για πολλούς από μας.

Για το ζήτημα αυτό μίλησε η κα Νένα στην ΕΡΑ Ζακύνθου και στον δημοσιογράφο Σάκη Νέγκα, κάνοντας ταυτόχρονα έκκληση προς τους Ζακυνθινούς να στηρίξουν την Αλληλεγγύη Για Όλους Ζάκυνθος, περιγράφοντας με μελανά χρώματα την μέχρι τώρα εμπειρία της από βιώματα πολιτών.

Η φτώχεια των ανθρώπων σε μερικές περιπτώσεις έχει φτάσει στο επίπεδο της ανέχειας επειδή έχουν πληγεί αφάνταστα από την οικονομική λαίλαπα που προξένησε η πανδημία. Η έλλειψη εργασίας και προοπτικής έχει εκτός της φτώχειας οδηγήσει πολλούς συμπολίτες σε κατάθλιψη.

solidarity4all-logo“Είμαι εδώ για να βοηθήσω μαζί με τις άλλες κυρίες της Αλληλεγγύης και ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους όσους προσφέρουν τρόφιμα ή ρούχα στην ομάδα μας αλλά και είδη καθημερινής χρήσης. Υπάρχει πραγματική ανάγκη σε ορισμένους ακόμη και για μια φρατζόλα ψωμί”, σημείωσε.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Παράλληλα μίλησε και για το δίκτυο στήριξης υγείας με το οποίο προσπαθεί να βοηθήσει συμπολίτες με την γενναία στήριξη γιατρών που προσφέρουν αφιλοκερδώς στην ομάδα της Αλληλεγγύης. Σύντομα θα βάλουμε και κουμπαράδες σε επιλεγμένα σημεία ώστε να μπορούμε με τα προσφερόμενα χρήματα να αγοράζουμε τρόφιμα γιατί οι ανάγκες των ανθρώπων είναι συνεχείς λόγω της οικονομικής κρίσης. Καταστηματάρχες που θέλουν να τοποθετήσουν κουμπαρά στο κατάστημά τους μπορούν να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να τους προμηθεύσω.

Οι συμπολίτες που χρειάζονται βοήθεια ή θέλουν να προσφέρουν μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο της Αλληλεγγύης: 6948 309594

(Visited 48 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ