18.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΓΙΑ «ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε»

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ ΓΙΑ «ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε»

Ο Επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης  «ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»,κ. Αντώνης Κασσιμάτης, μιλά ΕΚΤΕΝΩΣ στο IonianRadio.gr, για την ίδρυση φορέα διαχείρισης στο ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ και την κοινή πρόταση, μετά την συνάντηση των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και της Δημοτικής Αρχής με τον Βουλευτής Ζακύνθου. Ζητούν την μετατροπή της  «ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ Α.Ε» σε ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με το 51% των μετοχών στον Δήμο Ζακύνθου.
  • «Άρα ο δήμος στάθηκε απέναντι σε αυτήν την δρομολογουμένη νομοθετική  κίνηση της κυβέρνησης. Στο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίσαμε να το αντιμετωπίσουμε, γιατί σκοπός είναι να αρπαχτεί το φιλέτο. Ως δήμος διεκδικούμε με τις προτάσεις που ανέλαβε ο βουλευτής να προωθήσει στον κ.Θεοχάρη, δεδομένου ότι μέχρι τώρα δε συμμετείχε στο σχεδιασμό  σε αντίθεση με τη Κράτσα που συμμετέχει και φέρεται ως σουπιά που ρίχνει μελάνι».
  • «Ο βουλευτής συμμετείχε ενεργά στο δημοτικό συμβούλιο, δήλωσε ότι δεν έχει συμμετάσχει σε ότι έχει προηγηθεί και συμβαίνει, με την Α.Ε. Οπότε πάμε ομόφωνα σε αυτή τη κοινή πρόταση.Το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση ότι ο δήμος πρέπει να έχει το 51%» περισσότερα εδώ:

(Visited 104 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ