23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΣΧΟΛΙΟΠως κάνετε ένα self-test

Πως κάνετε ένα self-test

Πριν κάνουμε το τεστ, φυσάμε τη μύτη μας και πλένουμε τα χέρια μας. Στη συνέχεια, βάζουμε την ειδική μπατονέτα στα ρουθούνια μας, σε βάθος 2- 2,5 εκατοστά. Περιστρέφουμε αργά στο σημείο 4 φορές την μπατονέτα, ώστε να συλλέξει τη βλένη και ακολούθως επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και στο άλλο ρουθούνι. Στη συνέχεια τοποθετούμε την μπατονέτα στο μπουκαλάκι με το υγρό και κάνουμε αρκετές περιστροφές. Αφού το κάνουμε, απομακρύνουμε την μπατονέτα απο το μπουκαλάκι, πιέζοντας τα τοιχώματα που έχει το μπουκαλάκι, για να αφαιρεθεί όλο το υγρό από την άκρη της μπατονέτας.

KID004Αφού αφαιρέσουμε λοιπόν την μπατονέτα, ανακατεύουμε καλά το μπουκαλάκι με το υγρό. Στη συνέχεια, ανοίγουμε τη συσκευασία αλουμινίου που περιέχει τη δοκιμαστική ταινία και τη τοποθετούμε σε μία επιφάνεια χωρίς κλίση και ρίχνουμε 3-4 σταγόνες από το μπουκαλάκι με το υγρό στην ειδική οπή. Μετά από 15 λεπτά, αν εμφανιστούν δύο γραμμές, μια στην ένδειξη «C» και μια στην ένδειξη «T», το τεστ ειναι θετικό.

Αν είμαστε αρνητικοί, βλέπουμε μια γραμμή στην ένδειξη «C» και καμία γραμμή στην ένδειξη «Τ». Σε περίπτωση που δε δούμε καμία γραμμή στις ενδείξεις, ή μόνο μια γραμμή στην ένδειξη «Τ», το test δεν είναι έγκυρο. Άρα πρέπει να επαναληφθεί

εναλλακτική αφήγηση:

334Πριν κάνουμε το τεστ, κάνουμε την προσευχή μας και φυσάμε τη μύτη μας σίγουροι οτι μας άκουσε ο μισός όροφος και πλένουμε τα χέρια μας, (όχι ανάποδα). Στη συνέχεια, βάζουμε την ειδική μπατονέτα στα ρουθούνια μας, σε βάθος 2- 2,5 εκατοστά. Όσοι έχουν μεγάλη μύτη την βάζουν από 2,5 μέχρι 5 εκατοστά γιατί ως γνωστόν size matters. Περιστρέφουμε αργά στο σημείο 4 φορές την μπατονέτα, ώστε να συλλέξει τη βλένη (ούτε τρεις ούτε πέντε, τέσσερις είπαμε) και ακολούθως επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και στο άλλο ρουθούνι. Στο διάστημα αυτό απαγορεύεται να βρίζουμε. Στη συνέχεια τοποθετούμε την μπατονέτα στο μπουκαλάκι με το υγρό και κάνουμε αρκετές περιστροφές. Δεν λέει πόσες αλλά όρεξη να ‘χουμε. Αφού το κάνουμε, απομακρύνουμε την μπατονέτα απο το μπουκαλάκι, γιατί άμα είναι κοντά κολλάει, πιέζοντας τα τοιχώματα που έχει το μπουκαλάκι, για να αφαιρεθεί όλο το υγρό από την άκρη της μπατονέτας.

Αφού αφαιρέσουμε λοιπόν την μπατονέτα, ανακατεύουμε καλά το μπουκαλάκι με το υγρό. Δεν περιγράφει πώς ακριβώς ανακατεύουμε αλλά σε μια χώρα που οι μισοί δηλώνουν μπαρίστα δεν υπάρχει πρόβλημα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε τη συσκευασία αλουμινίου που περιέχει τη δοκιμαστική ταινία και τη τοποθετούμε σε μία επιφάνεια χωρίς κλίση (καλό είναι να κάνεις χρήση αλφαδιού ή γωνιόμετρου ή κλινόμετρου ανάλογα με το επάγγελμα του καθενός (οι πότες μπορούν και με ένα ποτηράκι κρασί γεμάτο μισό δάχτυλο από την κορυφή του ποτηριού)), και ρίχνουμε 3-4 σταγόνες από το μπουκαλάκι με το υγρό στην ειδική οπή (οπή είναι η τρύπα). Μετά από 15 λεπτά, αν εμφανιστούν δύο γραμμές, μια στην ένδειξη «C» και μια στην ένδειξη «T», το τεστ ειναι θετικό. Βρίζουμε. εναλλακτικά αναφωνούμε “μα τον Τουτατή” ή ο “Μανιτού καταράστηκε δοξασμένο βίσωνα γίνει τρυπιο-ρουθούνι”.

Αν είμαστε αρνητικοί, (όπως σε όλα τα άλλα πράγματα γενικώς) βλέπουμε μια γραμμή στην ένδειξη «C» και καμία γραμμή στην ένδειξη «Τ». Αναστενάζουμε ανακουφισμένοι. Πιάσε μια μπύρα.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Προσοχή: Σε περίπτωση που δε δούμε καμία γραμμή στις ενδείξεις, ή μόνο μια γραμμή στην ένδειξη «Τ», το test δεν είναι έγκυρο και πρέπει να επαναληφθεί. Αρχίζουμε την ανάγνωση του 13ου ευαγγελίου προσπαθώντας να διαβάσουμε από αριστερά προς τα δεξιά. Αν βγει η ανάγνωση, είναι γραμμένο στα αραβικά. Επαναλαμβάνουμε μετά από ισχυρή δόση λεξοτανιλ ή φωνάζουμε το έταιρο ήμισυ. Ως γνωστόν, το έταιρο ήμισυ ξέρει τα πάντα. Ακόμη και τί θα δείξει το τεστ ΠΡΙΝ στο (ξανα)κάνει.

Τέλος, δεν παραπονιόμαστε διότι:

China Is Using Anal Swabs to Test for Coronavirus—Here’s What Experts Think

China-authorities-expend-anal-swabs-to-test-for-Covid-19

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ