23 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΣτου Ναυαγίου την ποδιά σφάζονται παλληκάρια…

Στου Ναυαγίου την ποδιά σφάζονται παλληκάρια…

πηγή ΕΡΜΗΣ

Eκ του πονηρού η ανακοίνωση της Ν.Δ. Ελατίων για το “Ναυάγιο” δηλώνει ο Διον. Ακτύπης

γράφει η Μαριλένα Παπαδάτου

theotokis-navagio-684x1024

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν τα όσα σχολίασε σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου, ο Βουλευτής Διον. Ακτύπης, σε σχέση με την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τρίτη η  Τοπική Οργάνωση Ελατίων  της Νέας Δημοκρατίας για την οποία σημείωσε πως μάλλον έγινε …εκ του πονηρού:

Αναφερόμενος στον Πρόεδρο της οργάνωσης Ελατίων ο κ. Ακτύπης είπε:

«Ο κ. Τσουκαλάς πριν βγάλει αυτή την ανακοίνωση θα ήταν καλό να έχει συζητήσει μαζί μου. Ανακοινώσεις από την Αναφωνήτρια χωρίς να έχει καν μιλήσει μαζί μου για να μάθει τις απόψεις μου, θεωρώ ότι γίνονται εκ του πονηρού. Θα μπορούσε να επικοινωνήσει και με τη ΝΟΔΕ και τον Πρόεδρο της για μια κοινή ανακοίνωση. Ωστόσο δεν με ενοχλεί. Κοιτώ το καλό της Ζακύνθου και δε θα δεχτώ υποδείξεις αν είμαι με τους πολίτες ή όχι. Ξέρουν πολύ καλά οι Ζακυνθινοί ότι χρόνια εκπροσωπώ τα συμφέροντα τους και δε θα με συμπαρασύρει κανείς στην αντίθετη κατεύθυνση» σημείωσε, ενώ σχολιάζοντας την στάση του απέναντι στα αιτήματα της Εκκλησίας, απάντησε.

«Προσωπικό μένος και αντιπαραθέσεις δεν έχω με κανέναν. Οι διαφορές μου είναι μόνο πολιτικές, Κάποιοι ενδεχομένως έχουν άλλα κίνητρα και προβαίνουν σε τέτοιες ανακοινώσεις. Ο ρόλος μου ως Βουλευτής είναι να εκπροσωπώ το σύνολο της κοινωνίας. Είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορήσω την Εκκλησία, αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της. Αυτό που δημιουργείται αφορά την κρατική περιουσία και η εκκλησιαστική περιουσία είναι όμορη. Θεωρώ πως αν συζητήσουμε γύρω από ένα τραπέζι, μέσα από αυτόν τον φορέα και ανεξάρτητα με το αν συμμετέχει ή όχι η Εκκλησία, θα υπάρξει ανάπτυξη και θα αναδειχθούν και τα εκκλησιαστικά μνημεία. Όλοι θα βγουν κερδισμένοι. Πρέπει να πέσουν οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις και να συζητήσουμε ως Ζακυνθινοί. Καλώς ή κακώς στη ζωή υπάρχουν και οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις» τόνισε,  και επιστρέφοντας στην επίμαχη επιστολή, σχολίασε:

«Κάποιοι βλέπουν μόνο τις αντιπαλότητες και όχι την ουσία. Μην ξεχνάμε πως οι αντιπαλότητες μας έφεραν σήμερα σε αυτό το σημείο με το Ναυάγιο. Να μην πυροδοτούμε το διάλογο γιατί αυτό δε θα είναι προς το συμφέρον κανενός. Για την ανακοινώσεις που γίνονται, να πω ότι κάποιοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Προσωπικά θεωρώ όπως διασφαλίζω και τα συμφέροντα του νησιού και των πολιτών. Άλλοι είναι εκείνοι που δε διασφαλίζουν τα συμφέροντα της ορεινής Ζακύνθου» κατέληξε.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Πρόεδρος ΝΟΔΕ: Με κάλυψε πλήρως ο Βουλευτής

Την ανακοίνωση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ελατίων της Νέας Δημοκρατίας Χρ. Τσουκαλάς κλήθηκε από το ραδιόφωνο του Ερμή να σχολιάσει και ο κ. Δ. Καρδιανός πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο οποίος σημείωσε πως τον καλύπτουν πλήρως τα όσα είπε ο κ. Ακτύπης. «Ακολουθώ τη γραμμή Βουλευτή» ανέφερε.

(Visited 52 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ