23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ «Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»...

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ «Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» – «Ο κ.ΑΚΤΥΠΗΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ …» – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

πηγή: ionianradio.gr

2020_07_20_20_43_07

«Θέλουμε ξεκάθαρη τοποθέτηση και του κ.Ακτύπη και της κυβέρνησης. Το λέω γιατί η κ.Νοτοπούλου και ο κ.Αυλωνίτης είπαν, ότι θα στηρίξουν αυτό που ζητάει ο δήμος Ζακύνθου. Ο κ. Ακτύπης θα το στηρίξει ή όχι αυτό; Αυτό θα είναι η Λυδία λίθος για όλους , αν θα στηρίξουν το δήμο ή όχι»

«Αρχίζει και βάζει ο κ.Ακτύπης, νερό στο κρασί του, όσο αφορά τη τοποθέτηση του (IonianRadio.gr),  για την έδρα της εταιρείας στην Αθήνα»

Το δημοτικό συμβούλιο  αποφάσισε να πει ότι ζητάμε το ελληνικό δημόσιο να παραχωρήσει το 51% στο δήμο και να μοιράσει και τις υπόλοιπες μετοχές  στους άλλους φορείς. Αυτή θ α είναι η Λυδία λίθος που θα κρίνει όλα τα άλλα.

Αν ο δήμος κάνει κουμάντο αυτό θα είναι μια εγγύηση ότι το Ναυάγιο θα παραμείνει στους φορείς της Ζακύνθου.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Θέλουμε ξεκάθαρη τοποθέτηση και του κ.Ακτύπη και της κυβέρνησης. Το λέω γιατί η κ.Νοτοπούλου και ο κ.Αυλωνίτης είπαν, ότι θα στηρίξουν αυτό που ζητάει ο δήμος Ζακύνθου. Ο κ. Ακτύπης θα το στηρίξει ή όχι αυτό; Αυτό θα είναι η Λυδία λίθος για όλους , αν θα στηρίξουν το δήμο ή όχι.

αυτά και άλλα πολλά στην συνέντευξη που ακολουθεί….

(Visited 8 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ