23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ| «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ| «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ!»

πηγή ionianradio

giannopoulosΟ πρώην Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας, επισημαίνει:  «Η Κυβέρνηση δεν πιστεύει στην ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην υγεία»

  • «Η κριτική στην κυβέρνηση είναι πως ότι μέτρα παίρνει πέρα του ότι είναι ανεπαρκή , πρόκειται για μέτρα μιας χρήσης. Θέλει να ξεμπερδεύουμε από την πανδημία και να έρθουμε σε μια πρότερη κατάσταση με το ΕΣΥ αποδυναμωμένο. Αναβάλει συνεχώς τις μόνιμες προσλήψεις και επιδιώκει να κάνει κάποιες κινήσεις που έχουν ημερομηνία λήξης»

  • «Self test ,μοριακά , rapid test, σε εργασιακούς χώρους σε σχολεία σε μαζικές δραστηριότητες θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα .

    Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

  • «Εμείς με αφετηρία τη δημόσια ομιλία του προέδρου ,Αλέξη Τσίπρα , που έγινε πριν ένα μήνα για το νέο ΕΣΥ, έχουμε ξεκινήσει μία διαβούλευση σε όλες τις περιφέρειες της χώρας και θέλουμε τη γνώμη όλων, προκειμένου η τελική διαμόρφωση του προγράμματος να είναι προϊόν αυτής της διαβούλευσης»

ακούστε ολόκληρη την τοποθέτησή του:

(Visited 16 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ