23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΕΙΠΑΝΠ. Καψαμπέλης: η ΚΥΑ για τις μετακινήσεις ασθενών είναι και επικίνδυνη και...

Π. Καψαμπέλης: η ΚΥΑ για τις μετακινήσεις ασθενών είναι και επικίνδυνη και παράνομη! Γίνονται πολλά λάθη τελευταία..

kapsabelisΠαρέμβαση στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ από τον Παύλο Καψαμπέλη σχετικά με τις μετακινήσεις έτσι όπως προβλέπει η τελευταία ΚΥΑ. Μάλιστα χαρακτηρίζει την ΚΥΑ παράνομη και επικίνδυνη!

Δεν επιτρέπει σε ασθενείς να μετακινηθούν όταν είναι γνωστό οτι αυτή την εποχή δεν είναι το δημόσιο σύστημα υγείας που περιθάλπει τους non-covid ασθενείς αλλά το ιδιωτικό. Επιπλέον υπάρχουν ασθενείς που παρακολουθούνται για χρόνια από ιδιώτες γιατρούς.

Ιδιωτικές κλινικές για παροχή ιατρικών πράξεων δεν μπορούν να γίνουν εκτός και έχουν γνωμάτευση από γιατρούς νοσοκομείων πράγμα παράλογο, αφού γιατροί που δεν γνωρίζουν τους ασθενείς πρέπει να εκδώσουν μετακίνηση. Γίνονται πάρα πολλά λάθη τώρα τελευταία. Και τί γίνεται με άλλους ασθενείς που μπορεί να γνωρίζουν νοσοκομειακούς γιατρούς και να παίρνουν “χατιρικά” μετακίνηση; Απαράδεκτα πράγματα χαρακτήρισε ο κ. Καψαμπέλης τα όσα προβλέπει η ΚΥΑ.

Έχουμε κακώς μετατρέψει το σύστημα υγείας της χώρας για την αντιμετώπιση μιάς νόσου και έχουν καταφύγει όλοι στους ιδιώτες! Πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για το πώς θα στελεχωθεί και μεταρρυθμιστεί το δημόσιο σύστημα υγείας γιατί έτσι όπως είναι δεν “περπατάει”. Πρέπει να ξεπεραστούν αγκυλώσεις και ιδεοληψίες…

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Σαν να μην έφταναν αυτά υπάρχει και λάθος επικοινωνιακή διαχείριση της όλης κατάστασης με πολλά και αντιφατικά μηνύματα.

Θα μπορούσε να έχει ανοίξει η εστίαση υπό όρους και σωστά μέτρα αντί γι’ αυτό που γίνεται τώρα.

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ