23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟψιλό γαζί; ΠΑΡΩΝ!

ψιλό γαζί; ΠΑΡΩΝ!

kkeΔεν συνηθίζω να κριτικάρω κόμματα και να γενικεύω. Δεν είναι ούτε δημοκρατικό ούτε αντιπροσωπευτικό της πολιτικής σκέψης. Όμως εξανίσταμαι!

Στην ψήφιση του τερατουργήματος αυτού, του εργασιακού νομοσχεδίου το οποίο΄”πέρασε” ΜΟΝΟ με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, ακόμη και ο Βελόπουλος καταψήφισε. Μου κάνει λοιπόν εντύπωση που ένα ιστορικά συνδεδεμένο κόμμα με τους αγώνες της εργατιάς έβγαλε τον σκασμό. Τουτέστιν ψήφισε απλά ΠΑΡΩΝ!

Τί ΠΑΡΩΝ ρε παλληκάρια; τί είχατε πράγματι στο μυαλό σας; Είναι δυνατόν σε αυτό τον εργασιακό οδοστρωτήρα να λέτε ΠΑΡΩΝ; Και σιγά δηλαδή. Δηλώσατε ΠΑΡΩΝ για να καταλάβουμε ότι είσασταν εκεί; ή επειδή το “σήκωσε” πρώτα ο Τσίπρας;

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Ειλικρινά για μένα που πολλές φορές έχω ταυτιστεί με λόγια του ΚΚΕ, ήταν κεραυνός εν αιθρία! κάπου αρχίζω και χάνω την εκτίμηση που τους είχα τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα, που λίγο-πολύ τα υπερασπίζονταν με πάθος ακόμη και όταν οι αξιώσεις τους ήταν κομμάτι ανεδαφικές. Κρίμα για το ΚΚΕ. Δεν μπορώ να φανταστώ το τί μπορεί να νιώθει ένας απλός ψηφοφόρος του. Μάλλον ότι τον δουλεύουν ψιλό γαζί, ειδεμή τί άλλο; Σκοπός στον πύργο;

“ψιλό γαζί”

(Visited 50 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ