23.1 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥπόδειγμα συνεργασίας

Υπόδειγμα συνεργασίας

philips1Αυτοί πια δεν πιάνονται, βρίσκονται σε άλλα επίπεδα! Συναντήθηκαν, συμφώνησαν και το ανακοίνωσαν με φωτογραφίες στον τύπο, να καλέσει ο δήμαρχος τον πρόεδρο της Βουλής στις εορταστικές εκδηλώσεις της 21ης Μαΐου. Και ο βουλευτής, τόσο συγκινήθηκε που ο δήμαρχος συμφώνησε, ώστε τον ευχαρίστησε «για την άμεση ανταπόκρισή του».

Αλλά κάτι κέρδισε και ο βουλευτής! Οι αδέσμευτοι-κολλητοί του κονδυλοφόροι τον συγχαίρουν διότι «είναι προφανές πως έπραξε πολύ σωστά πάνω σε ένα θέμα που τα επικοινωνιακά αντανακλαστικά του Δήμου ίσως δεν είναι σε θέση να χειρίζονται τέτοια ζητήματα»! Τέτοιο στεγνό (χωρίς αφρό και ξυράφι) ξύρισμα στον δήμαρχο.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Έχουμε λοιπόν άδικο στο καφενείο να αναρωτιόμαστε για ποιο ζήτημα τον θεωρούν τελικά ικανό, αφού δεν τον εμπιστεύονται σε μια απλή πρόσκληση;

«Καφενόβιος»

(Visited 11 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ