23.1 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΤους ζάλισαν οι πατέντες

Τους ζάλισαν οι πατέντες

meme2Εθνική περηφάνια στο καφενείο προχθές. Δεν είναι μικρό πράγμα ολόκληρος Μπάιντεν να παίρνει γραμμή από τον Μητσοτάκη για τις «πατέντες» των εμβολίων του κορονοϊού! Πρωτοπόρος ο πρωθυπουργός για ακόμα μία φορά.

Όμως χθες μας τα μπέρδεψαν, και το κυριότερο, μπέρδεψαν και τους Ζακυνθινούς κονδυλοφόρους τους. Και κάτι ψελλίζουν για «να βρεθεί η χρυσή τομή», για «πλούσιους που έχουν συμφέρον να πληρώσουν τους εμβολιασμούς των φτωχών», αλλά να πάρουν κατιτίς και οι εταιρείες, διότι «σοβαρές φωνές διεθνώς ομιλούν για τεράστιο πλήγμα στις διεθνείς φαρμακευτικές» που κατρακύλησαν και οι μετοχές τους μετά την δήλωση Μπάιντεν, που ακολουθούσε τη γραμμή Μητσοτάκη !

Τρικυμία εν κρανίω και αμάσητη νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα. Στο καφενείο τα πράγματα είναι απλά: Και εμβόλιο μπορούμε να φτιάξουμε στην Ελλάδα, και κανένας δεν λέει για αρπαγή πατέντας χωρίς αποζημίωση, και τα περισσότερα ποσά για έρευνα είναι κρατικά, και δεν είναι δυνατόν π.χ. να πεθαίνουν στη Ινδία επειδή δεν έχουν εμβόλια, ενώ η χώρα είναι τρίτη παγκόσμια σε παραγωγή φαρμάκων.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Και επειδή πρότεινε το ίδιο πριν καιρό ο κ. Τσίπρας (χλευάστηκε μάλιστα από τον πρωθυπουργό στη Βουλή), δεν είναι δυνατόν να έχει κολλήσει η βελόνα στο «πιστεύουν ότι όλα αντιμετωπίζονται με ένα νόμο και ένα άρθρο και ότι σκίζουμε τις συμφωνίες». Είστε κυβέρνηση τώρα, την άποψη της αντιπολίτευσης την ξέρουμε, ανυπομονούμε να μάθουμε τη δική σας (αν υπάρχει). Αλλιώς μας δουλεύετε ή δεν έχετε μυαλό (μάλλον ισχύουν και τα δύο).

«Βαρύς γλυκός»

(Visited 55 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ