22.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΑφού στελεχώθηκε γιατί δεν ανοίγει;

Αφού στελεχώθηκε γιατί δεν ανοίγει;

imagesΔιαβάζουμε στον τοπικό τύπο: «Ολοκληρώθηκε η στελέχωση της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου, σύμφωνα µε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής ∆. Ακτύπης (εδώ «κρατάνε πισινή»), ο οποίος μάλιστα αναφέρει ότι είχε δεσμευτεί για αυτό στην κοινωνία της Ζακύνθου (εδώ μάλλον του «κάνουν πλάκα»)».

Ωραία και μπράβο του σεμνού βουλευτή μας που επιτέλεσε το κατόρθωμά του μετά από συνεργασία «µε την Υπουργό Παιδείας κυρία Ν. Κεραμέως καθώς και µε την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Ζ. Μακρή» (έτσι δηλώνει ο ίδιος ως σύγχρονος Γκρούεζας). Αφού λοιπόν την σενιάρισε και δεν έχει πια «την εικόνα παντελούς εγκατάλειψης που παρουσίαζε από το 2006 εξαιτίας της κωλυσιεργίας της προηγούμενης εφορευτικής επιτροπής» (εδώ μας προβλημάτισε, εφορευτική επιτροπή με θητεία 13 ετών;), γιατί δεν λειτουργεί αλλά είναι κλειστή από τον Νοέμβριο του 2020;

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Η απάντηση είναι εύκολη. Δεν λειτουργεί διότι τα σαΐνια του επιτελικού κράτους (μεταξύ αυτών σταθερά σε ρόλο κομπάρσου και ο βουλευτής μας) έκριναν ότι είναι πιο επικίνδυνη η ταυτόχρονη παραμονή δύο ατόμων, υπαλλήλου και επισκέπτη, στον χώρο της βιβλιοθήκης και ενός δεύτερου επισκέπτη στο ισόγειο (πάντα με προκαθορισμένο ραντεβού), από τον τρόπο που π.χ. ψωνίζουμε στα σούπερ μάρκετ!

«Καφενόβιος»

(Visited 9 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ