18.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΖΑΚΥΝΘΙΝΑΑλέξης Τσίπρας: κρατάω το μήνυμα αισιοδοξίας των ανθρώπων του μόχθου και της...

Αλέξης Τσίπρας: κρατάω το μήνυμα αισιοδοξίας των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας

tsipras_dilosi2

Σύντομη αλλά παραγωγική η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην Ζάκυνθο, συνοδεία της πρώην Υφυπουργού Κατερίνας Νοτοπούλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού. Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζάκυνθο Χρήστος Καραπάνος, ενώ παρευρέθηκαν και πολλά τοπικά στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Ζακύνθου ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως η κυβέρνηση επέδειξε ερασιτεχνισμό και επανεκκίνησε τον τουρισμό χωρίς σοβαρό σχέδιο για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού μην εφαρμόζοντας ενιαία πρωτόκολλα υγείας σε όλες τις πύλες εισόδου. Σημείωσε δε πως οι πολίτες επέδειξαν υπευθυνότητα μέχρι τώρα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και κάλεσε την κυβέρνηση να πράξει το ίδιο.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησε απλούς πολίτες και επιχειρηματίες στην πόλη της Ζακύνθου και είχε μαζί με καθέναν σύντομο διάλογο για την κατάσταση της αγοράς, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς την συνάντηση με φορείς του επιχειρηματικού κόσμου (Εμπορικός Σύλλογος, ΤΕΕ, ΕΘΠΖ, Επιμελητήριο Ζακύνθου κ.λπ.) στην Λέσχη ο Ζάκυνθος, όπου αντάλλαξε απόψεις, άκουσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες όλων των κλάδων του νησιού, ιδιαιτέρως σε ότι αφορά το τουριστικό κομμάτι που έχει πληγεί περισσότερο. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε συστράτευση δυνάμεων και απόψεων προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα από την κυβέρνηση ώστε να δρομολογηθούν άμεσες και επαρκείς λύσεις. Τόνισε ότι πρέπει να στηθεί κοινωνική μέριμνα και δράσεις αλληλεγγύης για όλους τους συμπολίτες μας που από το Σεπτέμβρη θα αντιμετωπίσουν οξύ οικονομικό και εργασιακό πρόβλημα.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε συμβολικά το Μουσείο Σολωμού & Επιφανών Ζακυνθίων και κατόπιν κατευθύνθηκε στην κεντρική πλατεία Σολωμού όπου είχε συνάντηση με εργαζόμενους στον Κόκκινο Βράχο, πριν αποσυρθεί για γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν του η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου. Να σημειωθεί ότι συνοδευόταν καθ’ όλη την διάρκεια της μικρής περιοδείας του εκτός από τον κ. Κοντονή και από τον πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτο, από τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου Χ. Καραπάνο και πολλά ακόμη τοπικά στελέχη του κόμματος.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Σε αποκλειστική δήλωση που έκανε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας στο zantevoice υπογράμμισε ότι επισκέφθηκε την Ζάκυνθο σε μια στιγμή κρίσης, όπου μεγάλη πλειοψηφία των εργαζόμενων αλλά και των επιχειρηματιών βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία και αβεβαιότητα για το “αύριο”.

Δείτε την δήλωσή του αποκλειστικά στο zantevoice:

(Visited 14 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ