23.6 C
Zakynthos
Friday 20

Ψιλό γαζί

ARETAKIS GHOSTΔιαβάσαμε κάτι απολογισμούς (ο Άγιος να τσου κάμει) και έπεσε το καφενείο από τα γέλια. Πώς να μην γελάσεις όταν διαβάζεις ότι «είναι πάρα πολλά αυτά που καταφέραμε …. πετύχαμε πάρα πολλές παρεμβάσεις σε πάρα πολλούς τομείς»;

Κοιτάμε γύρω, παρεμβάσεις δεν βλέπουμε, όμως υπάρχει εξήγηση: «Τα περισσότερα δεν είναι γνωστά στον κόσμο, γιατί δεν έχουν αποδώσει όπως πρέπει γιατί είναι μακροπρόθεσμης προοπτικής».

Αυτά από τον Δον Κιχώτη-δήμαρχο, που επιμένει, μήπως δεν καταλάβαμε: «Έχουν γίνει σοβαρές παρεμβάσεις και ετοιμάζονται ακόμα πιο σοβαρές». Και θέλει να τον πάρουμε στα σοβαρά.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Έστω, έγιναν, αλλά δεν τις βλέπουμε. Μην είστε ανυπόμονοι! «Να περιμένει ο δημότης, γιατί όταν αναλαμβάνει ένας άνθρωπος, οποιοσδήποτε, και να κάνει ένα έργο, να δείξει µια συμπεριφορά, πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία του». Έτσι πες μας, που περιμένουμε (και η Καλή Κυρία του ανάδρομου Ερμή) να ξεδιπλώσεις το πολιτιστικό σου όραμα! Από τετραετία και βλέπουμε!

Πικρός με ολίγη (ανυπομονησία)

(Visited 59 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ