23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΈτσι σε θέλουμε!

Έτσι σε θέλουμε!

depositphotos_130025188-stock-illustration-manager-sleeping-in-office-dreamingΜπράβο και πάλι μπράβο! Μας άκουσε φαίνεται στο καφενείο και αποφάσισε να κτυπήσει δυναμικά την υπουργική θύρα. Και ξεκίνησε από τη Βουλή όπου μιλώντας για τις νέες επικουρικές του κουμπαρά, τα έδωσε όλα!

Τι δεν είπε στην τιτάνια αγόρευσή του. Πρώτα-πρώτα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Με τις άριστες οικονομοφοροασφαλιστικοτεχνικές του γνώσεις αποφάνθηκε ότι «το νομοσχέδιο αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πλαίσιο, το οποίο θα οδηγήσει σε σημαντικά υψηλότερες επικουρικές συντάξεις για τους νέους ασφαλισμένους, χωρίς να επηρεάζονται ούτε οι παλιοί ασφαλισμένοι ούτε οι νέοι συνταξιούχοι». Όλοι θα κερδίσουν, κάτι σαν το θαύμα του Χριστού στην Κανά όπου όλοι έφαγαν και ήπιαν.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Μετά περιέλαβε την αντιπολίτευση. Με πατρικό ύφος ανωτερότητας διανθισμένο με τη σωστή δόση αυστηρότητας (σωστός ηγέτης) αποφάνθηκε ότι η αντιπολίτευση αεροβατεί διότι «πως είναι δυνατόν να υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις γιατί θα αυξηθούν οι επικουρικές συντάξεις;». Τόχει σίγουρο ότι θα αυξηθούν και συμφωνούμε μαζί του, μόνο μην φωνάζετε. Θα ξυπνήσει και θα χάσει το ωραίο όνειρο.

Καφενόβιος (κουμπαράδες ονειρευόμενος)

(Visited 11 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ