23.6 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΠομφόλυγες υστερίας

Πομφόλυγες υστερίας

deep-nd zanteΣτο καφενείο συνηθίζουμε με το καφεδάκι μας να ξεψαχνίζουμε τον τοπικό τύπο. Διαβάσαμε λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα ένα δίπτυχο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις θέσεις του κόμματος για δύο θέματα που προβληματίζουν την τοπική κοινωνία, την προβλήτα και την ΝΑΥΑΓΙΟ Α.Ε.

Τι ήθελαν οι δύστυχοι και το δημοσιοποίησαν! Η νεοσύστατη Διαρκής Επιτροπή Επεξεργασίας Πομφολύγων της ΝΔ τους έβαλε στη θέση τους, απαντώντας με συντριπτικά πολιτικά επιχειρήματα. Επειδή μας άρεσαν, αντιγράφουμε μερικά από αυτά και τα προσφέρουμε στους συμπολίτες μας.

Γράφει λοιπόν η Δ.Ε.Ε.Π για «κρεσέντο λαϊκισμού και λασπολογίας- κατάπτυστο έγγραφο γεμάτο από την αρχή μέχρι το τέλος με ψέματα και ανακρίβειες- οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα (μην παιδεύεστε, ισχύουν και τα δύο) που κρύβονται πίσω από αυτήν την πολιτική επιλογή- βαθιά άγνοια (των Συριζαίων) στην προχειρογραμμένη και ανερμάτιστη ανακοίνωσή τους- λαϊκισμός, τραγελαφικό, ξεπεσμός και προσπάθειες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης- παροιμιώδεις και προφανείς ανακρίβειες τις οποίες έχουν το θράσος να δημοσιεύουν οι αήθεις και αναξιόπιστοι που κανόνισαν να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες  η αγοραπωλησία στην περιοχή- γνωστή η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς οποιασδήποτε μορφής αναπτυξιακό έργο (εδώ μια μικρή ένσταση στην άψογη επιχειρηματολογία σας, δεν μπορεί να ισχύει η απέχθεια και το κανόνισμα μαζί, απλή λογική).

Το καφενείο συγχαίρει την Δ.Ε.Ε.Πομφολύγων της ΝΔ που τιμά στο έπακρον την ονομασία της. Τελειώνοντας, διαβεβαιώνει ότι «o τρόπος που γίνονταν οι δουλειές όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση απέχει παρασάγγας από τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να ενεργεί η σημερινή κυβέρνηση», και αναρωτιέται: «Πόσα ψέματα ακόμα θα ειπωθούν στην κοινωνία της Ζακύνθου»;

Και στα δύο συμφωνούμε απόλυτα.

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Πολλά βαρύς (και συγχαίρων)

Υ.Γ. Ο φιλόλογος του καφενείου πάντα στη διάθεσή σας, νομίζουμε τον χρειάζεστε.

(Visited 13 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ