18.6 C
Zakynthos
Friday 20

Έργα πνοής (1)

antiplimirika2Τυμπανοκρουσίες, ανακοινώσεις, φωτογραφίες στις εφημερίδες και δηλώσεις του Τιτάνα ότι «κατόπιν ενεργειών του διαπίστωσε ιδίοις όμμασι με τους αντιπεριφερειάρχες (τυχεροί είμαστε, έχουμε δύο, το παιδί του λαού και την τρίτη και καταϊδρωμένη) τις ανάγκες» και ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στην ευρύτερη περιοχή των Aμπελοκήπων».

Ποια είναι αυτά; Ό,τι γίνεται κάθε χρόνο, δηλαδή καθαρισμός ρεμάτων, τάφρων, αυλακιών κ.λ.π. Όμως ο Τιτάνας θέλει να βγάλει από τη μύγα ξύγκι και σε λίγο θα μας ενημερώνει κάθε πότε προμηθεύεται (κατόπιν ενεργειών του βεβαίως) γραφική ύλη η Νομαρχία και χαρτί υγείας το νοσοκομείο (προσοχή να μην ξεμείνουμε από χαρτί γιατί ποιος ακούει τους Συριζαίους).

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Για να μην τον αδικούμε, φέτος κατεδάφισε και ένα «ατυχώς κατασκευασμένο τοιχίο στο αεροδρόμιο» (και μας το ανακοίνωσε περήφανα). Αλλά η πλάκα είναι ότι, πέρα από την πλάκα στο καφενείο (τον ευχαριστούμε), δημιουργεί σχολή με άξιους μιμητές (τον ευχαριστούμε διπλά).

Ταβλαδόροι (ευχαριστούντες)

(Visited 10 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ