23.3 C
Zakynthos
Friday 20
HomeΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΜια ωραία ατμόσφαιρα

Μια ωραία ατμόσφαιρα

kafeneio-oraiaellasΘλίψη στο καφενείο. Χάσαμε αναπάντεχα το παιδί του λαού πάνω στον απολογισμό του. Όπου φυσικά ο γραφικός στην άγνοιά του πρώην αντιπεριφερειάρχης είχε «κερδίσει τη μάχη με την αξία του, κάνοντας τη διαφορά».

Όμως η Κυρία της Ευρώπης, από το Παρίσι που βρισκόταν «για να προβάλει τις σχέσεις της Γαλλίας με τα Ιόνια νησιά» (τι διαβάζουμε Άγιε μας Διονύσιε), είχε άλλη άποψη. Και τον ξαπέστειλε ψυχρά και κυνικά στον πάγκο, χωρίς να υπολογίσει ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» (ή μήπως αλλάζει επειδή δεν κερδίζει;).

Αλλά υπάρχει και συνέχεια. Διότι στη θέση του παιδιού του λαού δεν τοποθετήθηκε ο δεύτερος σε σταυρούς αλλά η τρίτη και καταϊδρωμένη. Οπότε ο δεύτερος, που είναι και διδάκτορας, μας ενημερώνει για την εκλογική σειρά «για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις», και μας διαβεβαιώνει ότι «όλοι κρινόμαστε από την αξιοπρέπεια και το έργο μας, και όχι από τον τίτλο της όποιας θέσης».

Το zantevoice.gr δεν έχει οικονομική υποστήριξη από καμία γκρίζα, κυβερνητική, επιχειρηματική, τραπεζική ή άλλη πηγή που θα του “υπαγορεύει” τί να πει και τί όχι. Το zantevoice.gr δεν έχει διαφημίσεις! Το zantevoice.gr έχει μόνο την στήριξη των επισκεπτών του για να πληρώνει τα λειτουργικά έξοδά του. Αν θες να υπάρχει το zantevoice.gr στήριξε την προσπάθειά του με κλικ εδώ.

Συμφωνούμε απόλυτα στο καφενείο. Και περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο (το υπογράφουμε) εν μέσω «ψιθύρων και αβάσιμων σχολίων».

Καφενόβιος (αναμένων)

(Visited 14 times, 1 visits today)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ